Firmagolf

Tomoottaja-logoTomoottajat Disc Golf ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka rahoittaa radanrakennusta, -hoitoa ja seuratoimintaa järjestämällä erilaisia virkistystilaisuuksia yritysten tai yhteisöjen toiveiden mukaisesti.

Firmagolf on mahtava liikunnallinen ja sosiaalinen tapahtuma, jossa voidaan viettää aikaa yhdessä ulkona tutustuen uuteen lajiin.

Osallistuminen ei vaadi kokemusta lajista ja se sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta. Tapahtumassa opastetaan lajiin kädestä pitäen, aloittaen säännöistä ja turvallisuudesta ja erilaisten kiekkojen esittelystä.

Perehdytyksen pääpaino on perustekniikoiden esittelyssä ja harjoittelussa, jossa käydään läpi tavallisimmat heittotyylit draivista puttiin. Mukana tietysti Tomoottajien nimikkoheitto ”tomahawk”.

Tekniikkaharjoittelun jälkeen heitetään leikkimielinen kilpailu 3-5 hengen ryhmissä Myllymäen frisbeegolfradalla. Osallistujat saavat kisan ajaksi käyttöönsä Tomoottajien firmgagolfkiekot ja märällä kelillä myös pyyhkeitä, joilla kuivata kiekko. Ryhmien mukana seuraa vetäjä, joka kirjaa tulokset ja opastaa tekniikassa ja taktiikassa koko kierroksen ajan. Opastaja voi näyttää myös malliheitoilla miten jokin tietty väylä kannattaa heittää.

Tavallinen firmagolftapahtuma kestää parisen tuntia, josta harjoitteluun menee tunnin verran ja radan kiertämiseen toinen tunti.

Tilaisuus voidaan järjestää asiakkaan haluamana ajankohtana, tosin helpoimmin se onnistuu viikonloppuna tai arki-iltoina.

Esimerkin mukaisen tapahtuman hinta on 15€ per osallistuja.

Pakettia voidaan muuttaa toiveiden mukaan. Esimerkiksi yöheittäminen ledikiekoilla onnistuu tarvittaessa.

Jos haluat järjestää porukallesi vaihtoehtoisen ja mielenkiintoisen urheilupäivän perinteisen pilkkikisan jatkoksi, niin ota yhteyttä!

Tomoottajat Disc Golf ry
Firmagolfvastaava
Tapani Aulu
050-4051472
frisbeegolfkankaanpaa@sci.fi

Mainokset