Jämi

Fgr.fiDgs.netratakartta Jämi Gold – ratakartta Jämi firmagolfesittelyvideo tuloskortti sijainti


Jämijärvellä Jämin luontoliikuntakeskuksessa sijaitsee 18-väyläinen kilparata. Rata kulkee pitkin harjun rinteitä ja talvigolfkenttää, joten radalta löytyy niin suuria korkeuserot, pitkiä väyliä, kuin kapeita metsäputkiakin. Yksi ominaispiirre on myös usein voimakkaana ja puuskittaisena käyvä tyyli, joka puhaltelee harjua ympäröiviltä aukeilta. Tuuli vaikuttaa noin puoleen väylistä, mutta metsäisemmille väylille tuuli ei juuri pääse.

Radan väylät ovat pituudeltaan 74 ja 365 metrin välillä. Pituuden lisäksi väylien korkeuseroissa on suuria vaihteluita, joten väylät ovat varsin monipuolisia. Radan par on 62 ja kokonaispituus 2385 metriä.

Jämi Gold on suunniteltu huippupelaajille, mutta aloittelijoita ja harrastajiakaan ei unohdeta, sillä uusi lay-out mahdollistaa 7-väyläisen ”firmagolf”-radan aloittelijoille.

Jämin luontoliikuntakeskuksessa on hotelli ja runsaasti vuokramökkejä sekä kahvila-ravintola. Jämin alueella on myös muuta urheilutoimintaa, kuten hiihtoputki, maauimala, soft golf, curling jne. Hiihtoputken kahviosta voi aloittelija vuokrata kolmen kiekon perussetin, jolla voi heitellä vaikka koko päivän. Pelaaminen radalla on maksutonta.

Jämin alueella liikkuu ajankohdasta riippuen myös paljon muita ulkoilijoita. Kuntoilupolkuja kulkee myös frisbeegolfradan alueella. Pelattaessa tuleekin ottaa muut ulkoilijat huomioon. Väylät ovat pääosin sen verran avoimia, että tiiltä näkee suoraan korille, mutta parissa väylässä on katvealueita, joten silmät ja korvat on syytä pitää auki. Jämin alueella järjestetään ajoittain myös suurempia tapahtumia, joten frisbeegolfrata ei välttämättä aina ole käytettävissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s